Ciorbe/supe

Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza

Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam putin.Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt aproape fierte, apoi cana cu zeama de varza. Lasam sa fiarba 5 minute.Deasupra se presara patrunjel verde si se serveste cu smantana si ardei iute.Po

Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza

Ingrediente

  • 2 morcovi300 g cartofi1/2 telina1 ceapa rosieardei iuteusturoi200 g carnati afumatpatrunjel verde2 linguri uleisare2 linguri pasta de gogosaricimbru1 cama zeama de varza murata(sau bulion de casa)

Mod de preparare

  • Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam putin.Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt aproape fierte, apoi cana cu zeama de varza. Lasam sa fiarba 5 minute.Deasupra se presara patrunjel verde si se serveste cu smantana si ardei iute.Pofta mare !Preparata dupa reteta lui Adi Hadeanhttp://adihadean.ro/Multumesc frumos ex-oradeanul meu !

Share