Vegan / Raw vegan

Zacusca raw

By Mimi Walter, o prietena draga mie, pe care o admir enorm, adepta a alimentatiei cu hrana vie si membra activa al Aliantei pentru Sanatate din Germania.

Este o reteta extrem de simpla, si in acelasi timp, extrem de gustoasa. Am tocat jumatate de ardei bine spalat si cealalta jumatate am curatat-o bine pe interior de seminte.. Am amestecat ardeiul cu pulpa de avocado zdrobita cu o furculita, impreuna cu rosiile, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate marunt. Am potrivit de sare si de piper si gata zacusca, e un deliciu extrem de sanatos. Se poate s

Zacusca raw


Portii

2

portii


Timp preparare

7

minute


Timp gatire

7

minute

Ingrediente

  • 1 buc ardei gras rosu

  • 1 buc avocado

  • 2 buc rosie

  • 2 frunze ceapa verde

  • 2 frunze usturoi verde

  • 0.25 legatura patrunjel proaspat

  • dupa gust sare

  • dupa gust piper

Mod de preparare

  • Este o reteta extrem de simpla, si in acelasi timp, extrem de gustoasa. Am tocat jumatate de ardei bine spalat si cealalta jumatate am curatat-o bine pe interior de seminte.
  • Am amestecat ardeiul cu pulpa de avocado zdrobita cu o furculita, impreuna cu rosiile, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate marunt. Am potrivit de sare si de piper si gata zacusca, e un deliciu extrem de sanatos. Se poate servi sub forma de salata, la aperitiv. Eu am umplut jumatatea de ardei cu acest preparat si apoi am servit sub forma de tartine, pe felii de paine integrala cu secara.

Share