Carne si fripturi

Varza murata cu jumari si carne de porc

Jumarile si carnea taiata cubulete se pun laprajit, in vasul Multicooker-ului, setat la programul FRY, ptr cca.6 minute. Intre timp se curata, toaca ceapa si varza murata, ce se adaugp la amestecul de jumari si carne, lasandu-se la prajit cca 10 minute. Dupa ce a expirat timpul de prajire, se adauga varza tocata fideluta. Se seteaza aparatul la programul STEW, ptr. 119 de minute. Se asezoneaza de piper, foi de dafin boia si marar uscat, cca. 1000 ml apa rece, apoi se apasa butonul START, si timp de 60 de minute va puteti ocupa de alte treburi casnice ;). Dupa ce a expirat timpul de gatire, se ridica capacul se adauga pasta de gogosari si se mai lasa la gatit, pe modul STEW cca. 20 de minute. Apoi se deconecteaza aparatul de la sursa de curent si se poate consuma cu mamaliga/paine, ardei iute.Spor si pofta buna!

No, daca tot a venit ninsoarea, a trebuit sa golim butoiul de varza murata:D! Daaa, stiu ca vi se pare anormal, sa mai avem varza murata, la ora asta :D, dar se mai intampla;) Asa ca las vorbaria de o parte si va aduc o mancarica, comuna super buna! 😉 Spor si pofta buna!

Varza murata cu jumari si carne de porc

Ingrediente

  • varza murata 1 bucata, ceapa galbena 2 bucati, jumari de porc cca. 50 g, pulpa de porc cca 500 g., marar uscat 1 fir, foia de dafin 2 bucati, cimbru 1 fir, boia dulce de ardei, pasta de gogosari a la Panacris 3 linguri.

Mod de preparare

  • No, daca tot a venit ninsoarea, a trebuit sa golim butoiul de varza murata:D! Daaa, stiu ca vi se pare anormal, sa mai avem varza murata, la ora asta :D, dar se mai intampla;) Asa ca las vorbaria de o parte si va aduc o mancarica, comuna super buna! 😉 Spor si pofta buna!

Share