Carne si fripturi

Varza calita cu carnita de la borcan

– se foloseste o oala ceva mai mare – se curata si toaca ceapa marunt – morcovul se curata si se da pe razatoarea mare – se pun la calit in putin untura – varza se spala si se taie marunt pe un tocator de lemn – se pune in oala sse adauga putin sare – dupa ce varza aceea a scazut, se mai adauga peste un rand de varza, ca oala sa fie tot mereu plina – cand toata varza e calit

Varza calita cu carnita de la borcan

Ingrediente

  • – 3 verze maricele – 2 linguri untura de la carne – carnita si carnati de la borcan – 1 morcov maricel – 1 ceapa mare – cimbru – sare – piper

Mod de preparare

  • – se foloseste o oala ceva mai mare – se curata si toaca ceapa marunt – morcovul se curata si se da pe razatoarea mare – se pun la calit in putin untura – varza se spala si se taie marunt pe un tocator de lemn – se pune in oala sse adauga putin sare – dupa ce varza aceea a scazut, se mai adauga peste un rand de varza, ca oala sa fie tot mereu plina – cand toata varza e calita, se adauga carnita si carnatiul taiate bucatele – se pune simbrul si piperul, se mesteca bine – se serveste cu mamaliguta calda Pofta mare!

Share