Aperitive / Garnituri

Turnuleţ tricolor

1. Se pasează brânza feta cu smântâna şi se amestecă cu sare după gust, susan, ceapă şi rozmarin tocat fin. Se dă la rece, acoperită cu folie alimentară.. 2. Muşchiuleţul se condimentează cu sare şi piper şi se unge cu ulei de măsline. Într-o tigaie bine încinsă, se prăjeşte carnea câteva minute, pe fiecare parte, apoi se taie fâşii subţiri.. 3. Roşiile se taie în trei

Turnuleţ tricolor


Timp preparare

40

minute


Timp gatire

20

minute

Ingrediente

  • 8 roşii

  • 200 g brânză feta

  • 2 linguri smântână

  • 100 g susan

  • 2 cepe tocate mărunt

  • 300 g muşchiuleţ afumat

  • 50 ml ulei de măsline

  • frunze de salată

  • sare

  • piper

  • 2-3 crengute rozmarin

Mod de preparare

  • 1. Se pasează brânza feta cu smântâna şi se amestecă cu sare după gust, susan, ceapă şi rozmarin tocat fin. Se dă la rece, acoperită cu folie alimentară.
  • 2. Muşchiuleţul se condimentează cu sare şi piper şi se unge cu ulei de măsline. Într-o tigaie bine încinsă, se prăjeşte carnea câteva minute, pe fiecare parte, apoi se taie fâşii subţiri.
  • 3. Roşiile se taie în trei felii, scobind miezul din capace. Pe primul strat, se pun 2-3 frunze de salată verde şi fâşii de carne. Se adaugă o altă felie de roşie, apoi un strat de brânză şi se pune capacul. Se ornează cu frunzuliţ e de rozmarin.

Share