Aperitive / Garnituri

Triunghiuri cu telemea

Brinza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou.Aluatul de foietaj il lasam sa se descongeleze,iar apoi il intindem pe masa de lucru presarata cu faina.Taiem aluatul in patrate,punem pe fiecare patrat 1 lingura de brinza si unim capetele in asa fel sa se formeze un triunghi.Presam cu furculita marginile triunghiurilor si le punem in tava pe hirtie de copt.Le ungem cu ou b

Triunghiuri cu telemea

Ingrediente

  • * 400 gr. aluat de foietaj* 150-200 gr. brinza telemea* 2 oua

Mod de preparare

  • Brinza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou.Aluatul de foietaj il lasam sa se descongeleze,iar apoi il intindem pe masa de lucru presarata cu faina.Taiem aluatul in patrate,punem pe fiecare patrat 1 lingura de brinza si unim capetele in asa fel sa se formeze un triunghi.Presam cu furculita marginile triunghiurilor si le punem in tava pe hirtie de copt.Le ungem cu ou batut si dam tava la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute( pina se rumenesc ).POFTA BUNA!

Share