Tortellini

Tortellini umplute cu jambon si smantana

Se pun 2l de apa cu sare intr-o cratita. Se lasa sa dea un clocot. Se adauga tortellini. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand din cand in cand, apoi se opreste flacara. Acoperim oala cu un capac si o lasam 10 minute acoperita.

Intre timp smantana o amestecam cu putina sare.Separat spalam castravetii cu apa rece ,apoi ii dam pe razatoarea mica. A

Tortellini umplute cu jambon si smantana


Portii

4

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 400 g tortellini cu jambon

  • 200 g smantana

  • 1 lingura sare

  • 1 ardei gras rosu

  • 2 castraveti

Mod de preparare

  • Se pun 2l de apa cu sare intr-o cratita. Se lasa sa dea un clocot. Se adauga tortellini. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand din cand in cand, apoi se opreste flacara. Acoperim oala cu un capac si o lasam 10 minute acoperita.

    Intre timp smantana o amestecam cu putina sare.Separat spalam castravetii cu apa rece ,apoi ii dam pe razatoarea mica. Ardeiul gras il curatam de seminte ,il spalam si il taiem fasii pentru decor.

    Apoi scoatem tortellini intr-o strecuratoare si lasam 5 minute la scurs.Asezam in farfurii tortelinni.In mijlocul lor punem smantana,iar pe margini castravetii si ardeiul.

     

Share