Paste/pizza

Tortellini cu rucola si cremwusti

Tortellini se fierb in apa cu sare respectand timpul indicat pe ambalaj . Se scurg in sita [ emailata] si se limpezesc cu putina apa rece [ Pastrati putina apa in care au fiert pastele ] . Rucola se spala si se lasa la scurs . Preferabil se usuca cu ajutorulla centrifuga de uscat salata daca aveti . Rosiile se spala si se toaca cuburi . Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca marunt . Cremwusti se taie rondele . Caliti usor ceapa, usturoiul si cremwustii intr-un wok incapataor . Adugati rosiile taiate cuburi si fierbeti 5 minute pana cand acestea se vor patrunde . Condimentati cu fulgi de chilli . Adugati tortellini .Daca doriti cu mai mult sos se pune apa in care au fiert pastele . Cremwusti sunt sarati, pastele s-au sarat la fierbere .Gustati daca mai este nevoie si sarati dupa gust . La sfarsit adugati frunzele de rucola si amestecati . Serviti pastele cu rucola si cremwusti calde cu cascaval ras pe deasupra .

Mofturosii pot folosi in loc de cremwusti piept de pui . Rucola poate fi inlocuita cu spanac .

,, Pentru saptamana barbatilor care gatesc Eu zic ca un barbat se descurca si ii place o reteta, consistenta cu paste, ce se prepara rapid.In compozitie sunt de toate :si carnita si cascaval si verdeata . Rucola da usor gust picant . O sticla de vin si domnul va fi multumit .:D .

Tortellini cu rucola si cremwusti

Ingrediente

  • 300 gr tortellini [ cu spanac si ricotta] 300 gr cremwusti de vita [ fara conservanti ] 1 cana rucola verde 1 ceapa 2 rosii 3 catei usturoi 3 linguri ulei masline 1/2 lingurita fulgi chilli cascaval razuit sare

Mod de preparare

  • ,, Pentru saptamana barbatilor care gatesc Eu zic ca un barbat se descurca si ii place o reteta, consistenta cu paste, ce se prepara rapid.In compozitie sunt de toate :si carnita si cascaval si verdeata . Rucola da usor gust picant . O sticla de vin si domnul va fi multumit .:D .

Share