Paste/pizza

Tortellini cu fasole verde si muschiulet de porc

Puneti la fiert 1l apa cu sare . Cand apa da in clocot puneti la fiert pastele si fasolea verde . Eu le-am fiert impreuna pentru operativitate . Dupa 5 minute pastele si fasolea se scurg si se lasa in strecuratoare . Ceapa, usturoiul, ardeiul si rosiile se curata si se spala . Feliati in fasii muschiuletul de porc . Prajiti pana devine rosiatic, intr-un wok incapator in care ati pus ulei . Ceapa si usturoiul se toaca si se inabusa 2-3 minute impreuna cu muschiuletul . Se aduga si rosiile tocate . Dupa 2 minute se amesteca totul cu paste, fasole verde si jumatate din busuiocul tocat . Seviti tortelloni cu fasole verde si muschiulet decorat cu rondele de ardei iute si busuioc verde . Pofta buna !!!

Pregatiti acasa uleiuri aromatizate cu ardei iute, oregano, etc .

Sambata am zi de paste sau fructe de mare. Sau, si-si, cu-cu 😀 Preferatele mele in ultimul timp sunt pastele proaspete. Am dorit muuult busuoc. In final fasolea verde a facut in mod placut diferenta !!!

Tortellini cu fasole verde si muschiulet de porc

Ingrediente

  • 250 gr tortellini 250 gr fasole verde [congelata ] 250 gr muschiuleti fraged semireparat 50 ml ulei masline-aromatizat cu oregano -preparat propriu 2 cepe verzi 4 catei usturoi 3 rosii 1 ardei iute rosu 1 mana busuioc sare

Mod de preparare

  • Sambata am zi de paste sau fructe de mare. Sau, si-si, cu-cu 😀 Preferatele mele in ultimul timp sunt pastele proaspete. Am dorit muuult busuoc. In final fasolea verde a facut in mod placut diferenta !!!

Share