Deserturi

Tort Padurea Neagra

Faina se amesteca cu praful de copt, zaharul si cacaoa, dupa care se adauga laptele si uleiul. Consistenta lui va fi mai lichida dar asa trebuie sa fie. Il bagam in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute, la mine a stat o ora. Faceti proba cu betigasul si in momentul cand iese curat, e gata blatul. Taiem blatul in 2 dupa ce se raceste complet.Punem pe prima foaie 3/4 din cantitatea de visine dupa care adaugam 500 gr frisca batuta si inchidem tortul cu a doua foaie de blat pe care o ornam cu frisca ramasa (200 gr), cu visine si bucati rupte de ciocolata .Se lasa la frigider putin pentru a se intari.Se orneaza dupa bunul plac.

Am facut acest tort pentru onomastica prietenei mele. A avut un succes foarte mare, a fost aspectuos dar si gustos dupa spusele invitatilor.A fost o surpriza foarte placuta pentru toti invitatii, sa stiti ca e un tort care merita facut deoarece nu e dulce, iar blatul e nemaipomenit!!! Si daca tot e sezonul visinelor nu merita pierduta ocazia de a-l incerca.

Tort Padurea Neagra

Ingrediente

  • 200 gr faina 250 gr zahar 70 gr cacao 500 ml lapte 35 ml ulei 1 praf copt 1 plic Creme Ole de ciocolata Pentru umplutura 700 ml frisca 1 kg visine curatate pt decor ciocolata

Mod de preparare

  • Am facut acest tort pentru onomastica prietenei mele. A avut un succes foarte mare, a fost aspectuos dar si gustos dupa spusele invitatilor.A fost o surpriza foarte placuta pentru toti invitatii, sa stiti ca e un tort care merita facut deoarece nu e dulce, iar blatul e nemaipomenit!!! Si daca tot e sezonul visinelor nu merita pierduta ocazia de a-l incerca.

Share