Deserturi

Tort doua culori

Batem ouale cu zahar si ulei,adaugam iaurtul si amestecam bine.Punem faina si praful de copt. Impartim compozitia in doua,intr-una din parti adaugam cele doua linguri de cacao si amestecam bine.Pregatim o tava (eu am folosit rotunda) si cu o lingura turnam din fiecare compoitie,pana le terminam,incercand sa amestecam usor culorile intre ele,dam la cuptor pentru 24-30 min la 180 .Intre timp pregatim ciocolata,punem pe foc o cratita cu ciocolata bucati,2 linguri de frisca si asteptam sa se topeasca,la urma adaugam untul si amestecam pana devine lucioasa.Cand blatul s-a racit turnam ciocolata deasupra si ornam cu frisca.

Puteti sa-l pudrati cu zahar sau sa-l inveliti in glazura.

Cine se trezeste de dimineata,in bucatarie ajunge 🙂 .

Tort doua culori

Ingrediente

  • 3 oua 2 linguri ulei 4 linguri faina. 2 linguri cacao. 1 iaurt . 1 praf de copt. 1oo gr zahar. Decor: ciocolata 100 gr unt 50 gr frisca.

Mod de preparare

  • Cine se trezeste de dimineata,in bucatarie ajunge 🙂 .

Share