Deserturi

Tort Dilpomat

Se amesteca crema mascarpone cu zaharul,smantana si vanilia in care se adauga gelatina topita in sucul de ananas(conform instructiunilor de pe pachet), iar apoi se adauga frisca batuta bine, amestecandu usor de sus in jos si fructele de ananas, dupa gust.(se pot folosii oricefel de fructe va place)Intr-o forma rotunda de tort se aseaza o folie de plastic,piscoturile se pun de jur imprejurul formei

Tort Dilpomat

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi500g crema mascarpone300g smantana 500ml frisca lichida8 linguri zaharun praf de sare2 plic zahar vanilat2 pilcuri gelatina granuleo cutie compot ananas bucatizeama de la compotul de ananasfructe pentru d cor

Mod de preparare

  • Se amesteca crema mascarpone cu zaharul,smantana si vanilia in care se adauga gelatina topita in sucul de ananas(conform instructiunilor de pe pachet), iar apoi se adauga frisca batuta bine, amestecandu usor de sus in jos si fructele de ananas, dupa gust.(se pot folosii oricefel de fructe va place)Intr-o forma rotunda de tort se aseaza o folie de plastic,piscoturile se pun de jur imprejurul formei,apoi se toarna crema,se da la rece pentru 2 ore.Se scoate tortul pe un platou si se orneaza cu fructe si frisca,in functie de imaginatia fiecaruia

Share