Deserturi

Tort de clatite

Faina, praful de sare, zaharul, esenta de vanilie, praful de copt si oul se pun intre-un bol. Se adauga laptele putin cate putin pana obtinem o compozitie nici prea lichida nici prea tare. Se unge tigaie cu ulei si se pune la incins, se pune compozitia cu polonicul si se coace pe ambele parti.Double cream-ul cu zaharul si esenta de vanilie se bat cu mixerul.Se asambleaza astfel: o clatita, ciocolata tartinabila, double cream si tot asa pana terminam, iar deasupra punem double cream si ornam cu ciocolata rasa sau ornamente de ciocolata.

Double cream este smantana dulce pentru frisca.

A devenit favorit :)))

Tort de clatite

Ingrediente

  • 6 linguri faina un praf de sare 2-3 linguri zahar esenta de vanilie un ou 5 gr praf de copt Dr.Oetker lapte cat cuprinde ulei pentru uns tigaia ciocolata tartinabila 300 ml double cream+2 linguri zahar+esenta de vanilie

Mod de preparare

  • A devenit favorit :)))

Share