Deserturi

Tort de biscuiti

Budincile se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la racit.Se inmoaie biscuitii in laptele fiert cu zaharul vanilat si se aseaza unii langa altii intr-o tava dreptunghiulara.Se aseaza un strat de budinca si se continua cu alt strat de biscuiti insiropati in lapte. Se pune din nou un strat de budinca, unul de biscuiti. La sfarsit se termina cu budinca si se orneaza cu fructe.

Tort de biscuiti

Ingrediente

  • 500g biscuiti petit beurre2 plicuri budinca de ciocolata4 linguri zahar2 pliculete zahar vanilat1 l lapte pentru budinca + 500ml lapte pentru insiropatcapsuni pentru decor

Mod de preparare

  • Budincile se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la racit.Se inmoaie biscuitii in laptele fiert cu zaharul vanilat si se aseaza unii langa altii intr-o tava dreptunghiulara.Se aseaza un strat de budinca si se continua cu alt strat de biscuiti insiropati in lapte. Se pune din nou un strat de budinca, unul de biscuiti. La sfarsit se termina cu budinca si se orneaza cu fructe.

Share