Torturi

Tort cu zmeura, mandarine si mascarpone!

O reteta adaptata din Revista Clikc ptr femei!

Mascarpone, zaharul pudra si frisca se bat energic, pana se obtine o crema spumoasa.  Piscoturile se trec rapid prin zeama de compot de mandarine. Se aseaza un strat de crema pe platou, se pune un strat din piscoturi, unul de zmeura, se continua cu crema si piscoturi pana se epuizeaza compozitia. Se orneaza dupa gust cu zmeura si mandarine. Se lasa la rece cca. 2 ore. Poza finala mereu o r

Tort cu zmeura, mandarine si mascarpone!


Portii

8

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • piscoturi 400 g

  • mascarpone 500 g

  • zahar pudra 200 g.

  • frisca 250 ml

  • zmeura congelata 300 g

  • compot mandarine 1 conserva

Mod de preparare

  • Mascarpone, zaharul pudra si frisca se bat energic, pana se obtine o crema spumoasa.  Piscoturile se trec rapid prin zeama de compot de mandarine. Se aseaza un strat de crema pe platou, se pune un strat din piscoturi, unul de zmeura, se continua cu crema si piscoturi pana se epuizeaza compozitia. Se orneaza dupa gust cu zmeura si mandarine. Se lasa la rece cca. 2 ore. Poza finala mereu o ratez:D!

Share