Deserturi

Tort cu visine

Biscuitii ii maruntim cu robotul de bucatarie sau masina de tocat carne.Untul si cu compotul il punem intr-o cratita si punem pe foc sa fiarba (sa se topeasca)Amestecam biscuitii cu untul fierbine si amestecam pana se omogenizeaza.Punem biscuiti intr-o tava cu pereti detasabili tapetata cu folie alimentara si nivelam cu o lingura, dam la frigider pana facem cremaCrema-mixam sana cu zaharul, gelati

Tort cu visine

Ingrediente

  • 400 g biscuiti cu ciocolata 150 g unt 100 g compot de visine crema 500 ml sana 300 ml frisca 6 linguri de zahar pudra 1 plic de gelatina 1 plic de zahar vanilat 1 borcan de compot de visine DECOR visine sos de visine

Mod de preparare

  • Biscuitii ii maruntim cu robotul de bucatarie sau masina de tocat carne.Untul si cu compotul il punem intr-o cratita si punem pe foc sa fiarba (sa se topeasca)Amestecam biscuitii cu untul fierbine si amestecam pana se omogenizeaza.Punem biscuiti intr-o tava cu pereti detasabili tapetata cu folie alimentara si nivelam cu o lingura, dam la frigider pana facem cremaCrema-mixam sana cu zaharul, gelatina o hidratam in 3 linguri de compot iar apoi o dam cateva secunde la cuptorul cu microunde pana se dizolva,Amestecam sana cu gelatina si dam la rece pana incepe sa se inchege.Mixam bine frisca si o amestecam cu iaurtul,amestecand unsorPeste biscuiti adaugam 1/2 din crema visinile din compot scurse si fara samburi, restul de crema si dam la frigider pana se incheaga complet,Decoram cu visine si sos de visine

Share