Diverse

Tochitura cu carne de ied cu ciuperci

Carnea de ied se taie bucatele mici, care se prajesc in ulei, intr-i cratita cu bordura mai inalta. Din cand in cand adaugam cate o cescuta cu apa si lasam sa scada apa pentru ca bucatile de carne sa se patrunda bine. Carnatul si kaizerul le taiem felii pe care le adaugam in cratita cu carne de miel. Adaugam sare, piper, foi de dafin, cimbru si usturoiul tocat felii fine. Lasam sa se rumeneasca totul, apoi turnam cescuta cu suc de rosii si mai lasam pe foc 5 minute.Ciupercile curatate si taiate felii le presaram cu sare si le rumenim pe tava cu gril.Servim totul cu mamaliguta calda. Pofta mare!

a fost un pranz delicios….

Tochitura cu carne de ied cu ciuperci

Ingrediente

  • 500 g. carne de ied 1 carnat oltesesc 100 g kaizer afumat 500 g ciuperci proaspete delikat 2 foi de dafin piper cimbru 4-5 catei de usturoi o cesca cu suc de rosii patrunjel pentru decor

Mod de preparare

  • a fost un pranz delicios….

Share