Porc

Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio.

Delicioasa si satioasa.

           Se taie carnea de porc cubulete. Se incinge uleiul intr-o oala si se prajeste carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.Se adauga ceapa tocata marunt si se caleste pana se inmoaie bine, tot cam 10 minute, de data asta la foc mediu.

           Adaugam ustur

Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio.


Portii

4

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc

  • 4 catei usturoi

  • 1 cutie pasta de rosii Cirio

  • 2 cepe

  • sare

  • piper

  • 200 gr orez prefiert

Mod de preparare

  •            Se taie carnea de porc cubulete. Se incinge uleiul intr-o oala si se prajeste carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.Se adauga ceapa tocata marunt si se caleste pana se inmoaie bine, tot cam 10 minute, de data asta la foc mediu.

               Adaugam usturoiul strivit,bulionul,sarea,piperul.Fierbem cu capac pentru cca 30 minute, la foc mediu.Orezul il fierbem separat,il scurgem de apa,calim o ceapa si amestecam cu orzul fiert si o lingurita de delikat.Pofta buna.

Share