Carne si fripturi

Tocanita de pui si ciuperci

Ceapa si ardeii se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la dinstuit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ciupercile, fileul de pui, se taie bucatele si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sare, piper, boia si curry, se completeaza cu apa si vin cat sa acopere mancarica, lasandu-se lafiert cca. 30 de minute semiacoperit, la foc mediu. La final se adauga ketchup-ul (vezi reteta aici: http://www.retete/retete/ketchup-panacris-2-36567.html) si se da la cuptor, cca. 15 minute. Se serveste fierbinte cu paine de casa sau cartofi natur. Pofta buna!

A trebuit sa gatesc si ceva pe placul baietilor 😉

Tocanita de pui si ciuperci

Ingrediente

  • ceapa galbena 2 bucati, ardei kapia 2 bucati, rosii 2 bucati, file de pui 500 g, ciuperci pleutorus 500 g, ulei de palmier 50 ml, sare iodata, piper proaspat macinat, boia de ardei dulce, curry 1 g, ketchup Panacris 100 g, vin alb demisec 200 ml.apa 200 ml.,

Mod de preparare

  • A trebuit sa gatesc si ceva pe placul baietilor 😉

Share