Diverse

Tocanita de pui cu ciuperci

Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati marunt!Punem putin ulei in cratita, adaugam ceapa si calim putin. Adaugam puiul, pe urma ardeiul si ciupercile. Nu adaugam apa pentru ca ciupercile vor lasa propria apa in care vor fierbe legumele si puiul. La sfarsit adaugam sare, piper, cimbru, busuioc, toate dupa gust, doi catei de usturoi tocati

Tocanita de pui cu ciuperci

Ingrediente

  • 2 piepti de pui2 ardei grasi rosii3 cepe mari500-600 gr ciuperci proaspete1 pahar smantana grasa putin uleisarepiper1 lingurita cimbru1 lingurita busuioc2 catei de usturoiputin marar sau partunjel tocat

Mod de preparare

  • Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati marunt!Punem putin ulei in cratita, adaugam ceapa si calim putin. Adaugam puiul, pe urma ardeiul si ciupercile. Nu adaugam apa pentru ca ciupercile vor lasa propria apa in care vor fierbe legumele si puiul. La sfarsit adaugam sare, piper, cimbru, busuioc, toate dupa gust, doi catei de usturoi tocati marunt si smatana. Amestecam bine toate si oprim focul. Adaugam marar sau patrunjel.Se poate servi foarte bine cu mamaliguta sau paine.Va garantez ca e o tocanita foarte buna.Pofta buna!

Share