Mancaruri cu carne

Tocanita de pui cu ceapa

Carnea de pui se spala si se taie bucati,dupa care o vom condimenta.

Curatam ceapa,ardeiu si tocam marunt,morcovul il dam prin razatoarea mica.

Intr-o tigaie adaugam ulei si cand sa incalzit adaugam carnea care o vom praji pe ambele parti.

Cand este gata o scoatem intr-o farfurie pe care o acoperim.

In uleiul care am prajit carnea adaugam ceapa si lasam sa se cal

Tocanita de pui cu ceapa


Portii

4

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 500 g pulpe de pui(dezosate)

  • 3 cepe mari

  • 1 ardei rosu

  • 1 morcov

  • 1 lingura pasta de tomate

  • 100 ml suc de rosii

  • sare

  • piper

  • 3 catei usturoi

  • busuioc

Mod de preparare

  • Carnea de pui se spala si se taie bucati,dupa care o vom condimenta.

    Curatam ceapa,ardeiu si tocam marunt,morcovul il dam prin razatoarea mica.

    Intr-o tigaie adaugam ulei si cand sa incalzit adaugam carnea care o vom praji pe ambele parti.

    Cand este gata o scoatem intr-o farfurie pe care o acoperim.

    In uleiul care am prajit carnea adaugam ceapa si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeiul si morcovul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam pasta de tomate.sucul de rosii,carnea si apa cat sa acopere totul.

    Lasam sa fiarba amestecand din cand in cand pana scade sosul.

    La final adaugam condimente dupa gust si usturoiul pisat.

     

Share