Sezon

Tocanita de post cu naut

Nautul se tine in apa, cel putin 2 ore (de preferat toata noaptea in frigider).Vanata se coace pe aragaz, se curata, se lasa la scurs, apoi se toaca foarte putin.Se pune nautul la fiert, timp de 1 ora. In timpul asta, se caleste ceapa si se adauga peste naut. Se pune si vanata tocata si se mai fierbe 45 minute.Acum se pun foile de dafin, boia, suc de rosii (dupa gust), sare si se fierbe tocanita i

Tocanita de post cu naut

Ingrediente

  • 1 ceapa mare ulei 150 g naut 1 vanata mica suc de rosii 2 foi de dafin sare 2-3 lingurite boia

Mod de preparare

  • Nautul se tine in apa, cel putin 2 ore (de preferat toata noaptea in frigider).Vanata se coace pe aragaz, se curata, se lasa la scurs, apoi se toaca foarte putin.Se pune nautul la fiert, timp de 1 ora. In timpul asta, se caleste ceapa si se adauga peste naut. Se pune si vanata tocata si se mai fierbe 45 minute.Acum se pun foile de dafin, boia, suc de rosii (dupa gust), sare si se fierbe tocanita inca 15 minute.

Share