Diverse

Tocanita de naut cu carne de porc

Spalam carnea aspoi o punem intr-o tigaie cu ulei la prajit.Spalam, curatam si tocam legumele. Intr-o oala punem putin ulei si apoi adaugam ceapa la calit. Lasam 3-4 min pana devine aurie apoi adaugam ardeiul si morcovul pentru inca 3-4 min.Deschidem conserva de naut, scurgem apa si il clatim. Adaugam nautul in oala cu legumele calite si punem putina apa pana se acopera toate.Le lasam la fiert aproximativ 15 min apoi adaugam rosiile din conserva, tocate marunt.Punem carnea prajita si mai lasam la foc mic inca 10 min.La final adaugam sare, piper si verdeata dupa gust.Pofta buna!

Imi place nautul, iar SunFood mi-a dat sansa sa incerc minunatele lor produse.Este un preparat usor si foarte gustos.Sper sa va placa~!

Tocanita de naut cu carne de porc

Ingrediente

  • o conserva de naut Sun Food o conserva de rosii intregi Sun Food o ceapa un ardei un morcov 400 gr carne de porc sare piper ulei patrunjel

Mod de preparare

  • Imi place nautul, iar SunFood mi-a dat sansa sa incerc minunatele lor produse.Este un preparat usor si foarte gustos.Sper sa va placa~!

Share