Carne si fripturi

Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii

Pipotele si iminile de pui se spala cu apa rece, se curata daca e cazul si se pun la fiert in apa cu sare.Cand au dat cateva clocote se spumeaza cu lingura si se muta in alt vas trecandu-se printr-o strecuratoare.Se adauga ceapa taiata rondele, sarea si se lasa la foc mic cca 40 minute.Apoi se adauga rosiile, mararul tocat marunt, patrunjelul tocat marunt, sare piper dupa gust, o lingura ulei masline,se acopera si se dau la cuptor cca 1 ora.Se serveste presarata cu verdeata(dar nu e obligatoriu eu nu am pus) langa orice garnitra eu am facut langa cartofi prajiti dar e buna si cu orez sau puree de cartofi.Pofta buna.

Dupa ideea lui Bunica

Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii

Ingrediente

  • 2 caserole una de inimi, una de pipote cca 500 grame1 cutie mare de rosii pisatesarepiper4 cepe marimararpatrunjel1 lingura ulei masline

Mod de preparare

  • Dupa ideea lui Bunica

Share