Pui

Tocanita de ciuperci cu carne

Spalam pulpele,le stergem dupa care le prajim pe ambele parti.Scoatem pulpele pe o farfurie,o acoperim si o dam deoparte.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana devine transparenta.Adaugam morcovul dat prin razatoare si ardeiul tocat marunt si le lasam sa se caleasca putin.Dupa care adaugam ciupercile taiate feliii,
sucul de rosii si rosiil

Tocanita de ciuperci cu carne


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui

  • 4 cepe

  • 4catei usturoi

  • boia de ardei dulce

  • 300 ml suc de rosii(eu am tocat si rosiile)

  • 500 g ciuperci

  • sare

  • piper

  • 1 morcov

Mod de preparare

  • Spalam pulpele,le stergem dupa care le prajim pe ambele parti.Scoatem pulpele pe o farfurie,o acoperim si o dam deoparte.

    In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana devine transparenta.Adaugam morcovul dat prin razatoare si ardeiul tocat marunt si le lasam sa se caleasca putin.Dupa care adaugam ciupercile taiate feliii,
    sucul de rosii si rosiile tocate.

    Punem condimentele dupa gust impreuna cu usturoiul pisat.Dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la moc mediu pana sunt gata ciupercile .

    Pofta buna!

Share