Pt salate

Tocanita de ciuperci cu carnat afumat

Ciupercile le spalam rapid intrun jet de apa, insistam cu un buretel pe unde au depuneri de pamant, apoi le taiem bucati mari. Ceapa o tocam solzisori. Carnatul il taiem rondele.Incingem uleiul intr-o tigaie wok, punem carnatul la prajit, dar nu mult, cat sa se rumeneasca uso, apoi punem ceapa. O lasam pe foc pana se inmoaie putin, apoi adaugam ciupercile, punem sare, piper, cimbru si un capac peste si salam sa fiarba vreo 10 min.Adaugam pasta de tomate si mai clocotim vreo 5 min, adaugam mararul si servim.Cu mamaliga, daca avem chef sa facem sau cu paine proaspata.Pofta buna!

O bunatate! Parol!Usor de facut si din ingrediente putine!

Tocanita de ciuperci cu carnat afumat

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci chapignon 1 carnat macelaresc afumat 4 cepe mari (3 galbene si 1 rosie) 3 linguri ulei 2 linguri pasta de tomate jumatate de lingurita cimbru sare, piper 1 leg marar verde

Mod de preparare

  • O bunatate! Parol!Usor de facut si din ingrediente putine!

Share