Carne si fripturi

Tocanita cu muschiulet de purcel

Am curatat muschiuletul de porc de pielite si l-am taiat cubulete. Am uns cubuletele de carne cu putin ulei.Am spalat si curatat legumele, dupa care le-am taiat : ceapa pestisor, ardeiul capia fasii, rosiile in sferturi, iar mararul l-am tocat marunt. Cateii de usturoi i-am lasat intregi.Am pus vasul Zepter la incins acoperit cu capacul si cand acul indicator a ajuns in zona verde am pus carnea. Am acoperit din nou cu capacul, carnea s-a inabusit rapid, am adaugat si ceapa si am amestecat nitel. Am oprit focul.Cand acul indicator a coborat in zona galbena am adaugat ardeiul si am incins vasul din nou. Am adaugat rosiile, cateii de usturoi, tarhonul, sare si piper, am acoperit si am mai lasat putin pe foc pana tocanita e gata. La final am presarat marar tocat marunt.Alaturi de tocanita merge si o portie de mamaliguta, asa ca am pregatit rapid una.Pofta buna va doresc!

Am facut o tocanita buna, aromata, de te lingi pe degete…

Tocanita cu muschiulet de purcel

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc 1 ceapa 1 ardei capia 3 rosii 5-6 catei de usturoi tarhon marar sare piper ulei pt uns carnea

Mod de preparare

  • Am facut o tocanita buna, aromata, de te lingi pe degete…

Share