Diverse

Tocanita cu ficatei (sote) de pui

Curatam si spalam ficateii si ii lasam intr-o stecuratoare la scurs. Ceapa o taiem solzisori si ardeiul cubulete ( eu l-am avut cubulete congelat). Intr-o cratita, punem uleiul si cand se incinge adaugam ceapa si o lasam la calit 2-3 minute, dupa care punem ardeiul tocat. Cand legumele s-au inmuiat, adugam ficateii, ii calim 4-5 minute, dupa care adaugam vinul si apa. Acoperim cratita si lasam sa

Tocanita cu ficatei (sote) de pui

Ingrediente

  • 800 g ficatei de pui2 cepe mari5-6 catei de usturoi1 ardei gras rosu si verde1 cutie rosii in bulionsarepiperboia iute200 ml vin alb6 linguri ulei100 ml apa5-6 fire de marar si patrunjel

Mod de preparare

  • Curatam si spalam ficateii si ii lasam intr-o stecuratoare la scurs. Ceapa o taiem solzisori si ardeiul cubulete ( eu l-am avut cubulete congelat). Intr-o cratita, punem uleiul si cand se incinge adaugam ceapa si o lasam la calit 2-3 minute, dupa care punem ardeiul tocat. Cand legumele s-au inmuiat, adugam ficateii, ii calim 4-5 minute, dupa care adaugam vinul si apa. Acoperim cratita si lasam sa fiarba 15-20 de minute la foc mic pana mai scade tocanita.Adaugam rosiile in bulion si usturoiul pisat si mai lasam sa dea cateva clocote .La final adaugam verdeata tocata.

Share