Mancaruri de post

Tocana de vinete cu ciuperci si orez

Se toaca ceapa, ciupercile, ardeiul si vinete cu coaja si pe pun la calit in ulei. Dupa ce se fac auri la culoare se pune bulionul si se mai lasa 10 minute sa se caleasca si bulionul putin se adauga apa si se lasa pana scade.

Orezul se fierbe separat si se pune peste legume.

Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

Tocana de vinete cu ciuperci si orez


Portii

5

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 4 vinete

  • 4 ciuperci mari

  • 4-5 ceapa

  • 3 ardei gras colorat

  • 100 ml ulei

  • 100 g orez

  • sare

  • piper

  • 100 g bulion

  • 100 ml apa

Mod de preparare

  • Se toaca ceapa, ciupercile, ardeiul si vinete cu coaja si pe pun la calit in ulei. Dupa ce se fac auri la culoare se pune bulionul si se mai lasa 10 minute sa se caleasca si bulionul putin se adauga apa si se lasa pana scade.

    Orezul se fierbe separat si se pune peste legume.

    Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

Share