Conserve

Tocana de legume pentru iarna

Se incinge uleiul si se adauga ceapa la calit, apoi se adauga treptat restul legumelor taiate marunt sau date prin robot. Se amesteca des ca sa nu se lipeasca de fund. Rosiile se decojesc si se dau prin robot. Se adauga la tocana. Se fierbe pana aproape a scazut tot sucul. Se adauga orezul,se mai tine 10 minute si se opreste focul. Se toarna in borcane sterilizate fierbinti si se da la dunst. Apoi se tin borcanele acoperite cu o patura pana s-au racit.

Desi nu am folosit o cantitate anume pentru tocana de legume, a iesit foarte gustoasa, tocmai pe gustul meu.

Tocana de legume pentru iarna

Ingrediente

  • ceapa taiata marunt ardei verzi copti morcovi rosii ardei kapia sare piper o mana de orez ulei

Mod de preparare

  • Desi nu am folosit o cantitate anume pentru tocana de legume, a iesit foarte gustoasa, tocmai pe gustul meu.

Share