Deserturi

Tiramisu reţetă la pahar

Tiramisu reteta la paharSe amesteca branza de vaci cu mascarpone, zaharul, zaharul vanilat si scortisoara. Se pun cateva fursecuri in 6-8 pahare sau boluri. Se stropesc cu cafeaua amestecata cu crema de whisky, apoi se adauga crema de branza (mixata ca sa fie cat mai fina) si cativa capsuni, sau ce fructe doriti. Se asaza din nou un strat de fursecuri stropite cu cafea, crema de branza si fructe. Ultimul strat va fi crema de branza, peste care se presara cacao pudra. Inainte de servire se lasa la rece cateva ore.Se serveste rece.

Tiramisu reteta la pahar este o reteta de prajitura simpla, dar foarte gustoasa, care are la baza Tiramisu reteta originala. Pentru prepararea ei aveti nevoie de frisca, mascarpone, branza de vaci, zahar, zahar vanilat, scortisoara, fursecuri si fructe de padure.

Tiramisu reţetă la pahar

Ingrediente

  • 250 gr frisca300 gr mascarpone300 gr branza de vaci120 gr zahar1-2 pliculete zahar vanilat1 lingurita scortisoara350 gr fursecuri150 ml espresso50 ml crema de whisky800 gr fructe de padure

Mod de preparare

  • Tiramisu reteta la pahar este o reteta de prajitura simpla, dar foarte gustoasa, care are la baza Tiramisu reteta originala. Pentru prepararea ei aveti nevoie de frisca, mascarpone, branza de vaci, zahar, zahar vanilat, scortisoara, fursecuri si fructe de padure.

Share