Romaneasca

Tigaie picanta de pui in sos de mustar

O tigaie picanta de pui, in sos de mustar.

Taiem carnea in bucatele.. Punem 50 ml de ulei la incins intr-o tigaie si adaugam carnea.. Condimentam cu sare, piper si o lingurita de boia de ardei iute.. Adaugam 150 ml de apa si acoperim tigaia, cat timp se face puiul.. Cand incepe sa se prajeasca bucatelele de pui, pregatim un sos din 3 linguri de mustar, amestecate cu 3 linguri de sos de rosii.. Turnam sosul peste carne si invartim la foc mi

Tigaie picanta de pui in sos de mustar


Portii

2

portii


Timp preparare

17

minute


Timp gatire

17

minute

Ingrediente

  • 800 gr carne de pui

  • 50 ml ulei

  • dupa gust sare

  • dupa gust piper

  • 1 lingura boia iute

  • 3 linguri mustar

  • 3 linguri sos de rosii

  • 150 ml apa

Mod de preparare

  • Taiem carnea in bucatele.
  • Punem 50 ml de ulei la incins intr-o tigaie si adaugam carnea.
  • Condimentam cu sare, piper si o lingurita de boia de ardei iute.
  • Adaugam 150 ml de apa si acoperim tigaia, cat timp se face puiul.
  • Cand incepe sa se prajeasca bucatelele de pui, pregatim un sos din 3 linguri de mustar, amestecate cu 3 linguri de sos de rosii.
  • Turnam sosul peste carne si invartim la foc mic, pana cand acopera in totalitate bucatelele de pui, formand o crusta.
  • Mai tinem pe foc, pana se rumenesc.

Share