Aperitive / Garnituri

Tartine cu icre capelin si anchoise

feliile de franzeluta se dau la toaster sa fie putin prajite, se taie pe diagonala, se ung cu unt . pe fiecare felie se pune, icre [ f. putine ] sau anchoise . se decoreaza dupa gust sau inspirate pe un platou mare . la sfarsit se stropesc si cu cateva picaturi de zeama de lamaie . bautura ideala langa aceste tartine este sampania [ cu gust sec sau demisec]

inchideti ermetic borcanasele cu icre, s-au folosit foarte putin din ele . s-ar putea sa va scoata din incurcatura in caz ca ar trebui sa preparati urgent un aperitiv. daca le faceti mai devreme se oxideaza, se prepara pe loc, dureaza putin .

de obicei ideile de meniu imi vin ori deschizand frigiderul si vazand ce mai am in el, ori in fata raftului in magazin . de data asta am vazut la magazin doua dragute borcanase, unul negru, unul rosu si mi-am zis,, haideti cu mine !!!

Tartine cu icre capelin si anchoise

Ingrediente

  • o franzeluta graham [ cu felii cat mai mici ] icre capelin rosii icre capelin negre 1 cutie anchoise [ eu am luat rulouri cu capere ] unt 1 lamaie pt decor :rosii cherry, masline umplute, masline negre, ridichi rosii, ardei iute, frunze de praz .

Mod de preparare

  • de obicei ideile de meniu imi vin ori deschizand frigiderul si vazand ce mai am in el, ori in fata raftului in magazin . de data asta am vazut la magazin doua dragute borcanase, unul negru, unul rosu si mi-am zis,, haideti cu mine !!!

Share