Deserturi

Tarta cu portocale si crema de vanilie

Se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste zaharul apoi se adauga faina, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat.Se amesteca toate apoi se pune intr-o tava unsa si tapetata.Dupa ce se raceste blatul de tarta se insiropeaza cu putina apa cu zahar si arome.(optional)Apoi se pregateste crema asa cum scrie pe spatele plicului si se pune peste blat,se orneaza cu portocale si pe deasupra se pune ful

Tarta cu portocale si crema de vanilie

Ingrediente

  • 4 oua6 linguri de zahar8-10 linguri de faina1 pahar de ulei1 praf de copt1 zahar vanilat2 portocale1 pachet de crema pt prajituri cu gust de vaniliefulgi de ciocolata pt decor

Mod de preparare

  • Se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste zaharul apoi se adauga faina, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat.Se amesteca toate apoi se pune intr-o tava unsa si tapetata.Dupa ce se raceste blatul de tarta se insiropeaza cu putina apa cu zahar si arome.(optional)Apoi se pregateste crema asa cum scrie pe spatele plicului si se pune peste blat,se orneaza cu portocale si pe deasupra se pune fulgii de ciocolata.Se da la rece 2 ore apoi se poate servi.Pofta Buna!!!:)

Share