Dulciuri

Tarta cu branza de vaci si portocale

Va voi ispiti astazi cu o tarta delicioasa cu branza de vaci si raze de portocale.

Se amesteca cu mixerul galbenusurile, zaharul ,untul, faina ,praful de copt si la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Aluatul obtinut se pune la rece pt.o jumatate de ora.

Se amesteca intr-un castron branza de vaci; cele 4 oua; coaja de lamaie; esenta de menta +vanilie si zaharul.

Se intinde aluatul in grosime de 1 cm si se pune de preferat intr-o forma de tarta. Peste aluat

Tarta cu branza de vaci si portocale


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • Pentru aluat:

  • 250 g faina(Pambac);

  • 125 g unt;

  • 5 linguri zahar;

  • 2 oua;

  • 1 praf de copt;

  • esente de vanilie,

  • cafea

  • un praf de sare.

  • Pentru umplutura:

  • 5 portocale;

  • 200 g zahar;

  • 4 oua;

  • 250g branza de vaci proaspata,

  • coaja de lamaie,

  • esenta de menta si vanilie

  • Este nevoie de 3 lingurite de gris

Mod de preparare

  • Se amesteca cu mixerul galbenusurile, zaharul ,untul, faina ,praful de copt si la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Aluatul obtinut se pune la rece pt.o jumatate de ora.

    Se amesteca intr-un castron branza de vaci; cele 4 oua; coaja de lamaie; esenta de menta +vanilie si zaharul.

    Se intinde aluatul in grosime de 1 cm si se pune de preferat intr-o forma de tarta. Peste aluat se presara grisul si apoi se pune umplutura de branza de vaci. Acoperim apoi branza de vaci cu feliile de portocale asezate in forma de raze.

    Se da la cuptorul incalzit pentru 60 min.

    POFTA INTERESANTA!!!!!!

Share