Paste

Taitei de orez cu piept de pui si legume chinezesti

Poza nu este foarte reusita deoarece a batut lumina:)))dar sunt este o reteta foarte buna pentru adeptii bucatariei chinezesti si este foarte rapida

Am pus la fiert taiteii pe care i-am fiert 10 minute. Intre timp am spalat pieptul de pui si l-am taiat in bucatele mici si pe urma l-am pus intr-un vas in care am pus sosul de soia si l-am lasat cam 10 minute in sos. Taiteii i-am scurs de apa si i-am pus pe un platou. Intr-o tigaie am adaugat ulei de masline si am pus la calit pieptul de pui impreuna cu legumele chinezesti, sare si piper dupa

Taitei de orez cu piept de pui si legume chinezesti


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • o punga taitei de orez

  • 1 piept de pui marime medie

  • o punga de legume chinezesti congelate

  • 4 linguri sos de soia

  • ulei de masline

  • sare

  • piper

  • ghimbir(eu nu am adaugat deoarece legumele contineau si ghimbir)

Mod de preparare

  • Am pus la fiert taiteii pe care i-am fiert 10 minute. Intre timp am spalat pieptul de pui si l-am taiat in bucatele mici si pe urma l-am pus intr-un vas in care am pus sosul de soia si l-am lasat cam 10 minute in sos. Taiteii i-am scurs de apa si i-am pus pe un platou. Intr-o tigaie am adaugat ulei de masline si am pus la calit pieptul de pui impreuna cu legumele chinezesti, sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au calit adaugam pieptul de pui cu legumele peste taitei. Daca doriti mai puteti pune deasupra sos de soia.

    Pofta buna!

Share