Paste/pizza

Taietei chinezesti cu bambus

Preparare : intr-un wok punem uleiul la incins si adaugam legumele, punem condimentele si sosurile si lasam la foc mic pret de cateva minute. Cand sunt legumele aproape facute adaugam taieteii chinezesti fierti in prealabil si amestecam cu grija cu o spatula. Mai lasam 2-3 minute sa se patrunga si taieteii de arome. Dupa ce s-au omogenizat bine, mai gustam si condimentam daca este cazul

Taietei chinezesti cu bambus

Ingrediente

  • Avem nevoie de 100 grame de taietei chinezesti, 200 grame de bambus, o jumatate de morcov taiat bastonase, 2 ciuperci aromate chinezesti rehidratate ( se pot inlocui si cu alte tipuri de ciuperci ) taiate felii, o lingura ulei de masline, o lingurita de amestec de 5 condimente, un varf de cutit de ardei iute maruntit, o lingura de sos de soya si o lingurita de sos de scoici/stridii.

Mod de preparare

  • Preparare : intr-un wok punem uleiul la incins si adaugam legumele, punem condimentele si sosurile si lasam la foc mic pret de cateva minute. Cand sunt legumele aproape facute adaugam taieteii chinezesti fierti in prealabil si amestecam cu grija cu o spatula. Mai lasam 2-3 minute sa se patrunga si taieteii de arome. Dupa ce s-au omogenizat bine, mai gustam si condimentam daca este cazul si oprim focul. Sunt execelenti atat calzi cat si reci, eu si de data asta am pus prea mult ardei iute 🙂

Share