Paste/pizza

Tagliatelle cu sos alb si ciuperci

Punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam ciupercile si apoi le taiem feliute. Curatam ceapa si o taiem pestisori. Strivim catelul de usturoiul cu lama cutitului si il tocam marunt.Intr-o tigaie punem 1 lingura de ulei. Adaugam ceapa si usturoiul. Lasam un minut la foc mediu, iar apoi adaugam ciupercile. Adaugam putina sare si o lingurita de oregano. Lasam la foc mediu pana se inmoaie ceapa, usturoiul si ciupercile. Adaugam pastele si amestecam. Lasam un minut, iar apoi adaugam smantana. Lasam pastele la foc mic pana sosul se ingroasa.Trebuie sa le servim calde. Sunt delicioase!

O reteta delicioasa si satioasa!

Tagliatelle cu sos alb si ciuperci

Ingrediente

  • 150 gr ciuperci 200 gr smantana 1 jumatate de ceapa rosie tagliatelle 1 catel de usturoi sare 1 lingurita oregano

Mod de preparare

  • O reteta delicioasa si satioasa!

Share