Sezon

Tagliatelle cu ciuperci de post

Se pune apa cu sare la fiert. In momentul in care clocoteste se adauga pastele . In cazul de fata se strang in mana nu pentru a le sfarama ci pentru a le desparti mai mult.Ciupercile se gatesc in ulei de masline dupa ce au fost spalate si feliate. Se adauga rosii cuburi. Se condimenteaza cu piper si oregano si un praf de sare. Sunt gata imediat. Pastele se scurg bine si se adauga peste ciuperci. Se amesteca totul. Personal imi place sa fac amestecul chiar in farfurie asezand intai pastele si deasupra ciupercile.

Continentele sunt esentiale avand in vedere ingredientele atat de putine

De post sau vegetariane aceste paste sunt absolut minunate

Tagliatelle cu ciuperci de post

Ingrediente

  • 150 g tagliatelle Un praf de sare 1,5 litru apa 3 ciuperci mari 1lingura ulei masline Piper, oregano dupa gust 2 linguri de rosii cuburi din conserva

Mod de preparare

  • De post sau vegetariane aceste paste sunt absolut minunate

Share