Paste

Tagliatelle carbonara

Pastele se fierb in apa cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj. Apoi se scurg. Cel mai bine ar fi sa fie si clatite sub jet de apa rece, altfel se vor lipi…asa cum am patit eu 🙁

Baconul se taie fasii subtiri si se trage intr-o tigaie teflonata, fara ulei, impreuna cu usturoiul maruntit. Galbenusurile se freaca bine cu parmesanul si se subtiaza apoi cu vinul alb. Se adauga pastel

Tagliatelle carbonara


Portii

4

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 200 g tagliatelle

  • 100 g bacon feliat

  • 2 catei de usturoi

  • 2 galbenusuri

  • 2 linguri cu varf de parmesan ras

  • 50 ml vin alb

  • sare

  • piper alb

Mod de preparare

  • Pastele se fierb in apa cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj. Apoi se scurg. Cel mai bine ar fi sa fie si clatite sub jet de apa rece, altfel se vor lipi…asa cum am patit eu 🙁

    Baconul se taie fasii subtiri si se trage intr-o tigaie teflonata, fara ulei, impreuna cu usturoiul maruntit. Galbenusurile se freaca bine cu parmesanul si se subtiaza apoi cu vinul alb. Se adauga pastele in tigaia cu bacon si apoi se toarna deasupra amestecul de galbenusuri.

    Se amesteca usor si se servesc fierbinti, cu parmesan ras deasupra.

Share