Pastrav

Tabouleth cu pastrav

Astazi am preparat o salata tabouleth pe care am servit-o nu cu cus cus ,ci cu pastrav.

Pastravul eviscerat , spalat, sarat se pune in tigaia dry cooker.

Se prajeste pe fiecare parte .

Rosiile,patrunjelul,ceapa se curata,spala si toaca marunt.Se pun intr-un bol ,se amesteca ,sareaza,pipereaza si se pune uleiul.

Pe farfurie aranjam salata cu pestele si stropim cu zeama de la o lamaie.

 

Tabouleth cu pastrav


Portii

1

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • o bucata de pastrav

  • o legatura de patrunjel

  • o ceapa rosie mica

  • 3 rosii

  • sare

  • piper

  • 1 lingura ulei de masline

  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

  • Pastravul eviscerat , spalat, sarat se pune in tigaia dry cooker.

    Se prajeste pe fiecare parte .

    Rosiile,patrunjelul,ceapa se curata,spala si toaca marunt.Se pun intr-un bol ,se amesteca ,sareaza,pipereaza si se pune uleiul.

    Pe farfurie aranjam salata cu pestele si stropim cu zeama de la o lamaie.

     

Share