Aperitive / Garnituri

Surimi pane umpluti

Umplutura:Creierul spalat foarte bine, se fierbe 10 minute in apa cu sare. Clatesc, las la scurs 5 minute, incorporez un ou, condimentez.Desfac rulourile de surimi,astern un strat da creier,rulez, trec prin faina si ou, prajesc uniform in uleiul in prealabil incins.Scot rulourile pe un servet de hartie.Mai trec o data rulourile prin ou,apoi prin mac si prajesc inca o data uniform. Servim la aperit

Surimi pane umpluti

Ingrediente

  • 6 bucati surimiUmplutura de creier50 g g creier de porc1 ousare, piperCrusta100 g faiana de grauun ou3 linguri mac

Mod de preparare

  • Umplutura:Creierul spalat foarte bine, se fierbe 10 minute in apa cu sare. Clatesc, las la scurs 5 minute, incorporez un ou, condimentez.Desfac rulourile de surimi,astern un strat da creier,rulez, trec prin faina si ou, prajesc uniform in uleiul in prealabil incins.Scot rulourile pe un servet de hartie.Mai trec o data rulourile prin ou,apoi prin mac si prajesc inca o data uniform. Servim la aperitiv

Share