Bors, ciorbe si supe

Supa olandeza de legume cu piept de pui afumat

Se incalzeste putin ulei intr-o oala pentru supa, cu fund dublu. Se prajesc legumele pentru supa 5 minute, apoi se adauga 1.5 litri, apa fierbinte si cuburile concentrat. 

Intre timp, se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se adauga in supa. Se lasa 8 minute.

La final, se adauga mixul de legume olandeze si pieptul de pui si se mai lasa 5 minute. 

Supa olandeza de legume cu piept de pui afumat


Portii

6

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 800 de grame legume pentru supa, tocate (1 mini conopida, 1 praz, fasole verde, 1 ceapa, telina apio)

  • 3 cuburi concentrat de vita/ pui

  • 300 grame cartofi

  • 400 grame mix legume olandeze, tocate (broccoli, ardei galben, ardei rosu, morcov)

  • 300 grame piept de pui afumat, taiat fasii

  • ulei

Mod de preparare

  • Se incalzeste putin ulei intr-o oala pentru supa, cu fund dublu. Se prajesc legumele pentru supa 5 minute, apoi se adauga 1.5 litri, apa fierbinte si cuburile concentrat. 

    Intre timp, se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se adauga in supa. Se lasa 8 minute.

    La final, se adauga mixul de legume olandeze si pieptul de pui si se mai lasa 5 minute. 

Share