Ciorbe/supe

Supa de rosii cu galuste de gris

Opariti osul afumat cu apa clocotita .Curatati si spalati legumele si le taiati cuburi.Caliti usor in ulei ceapa tocata si morcovul, telina, cartoful .Adaugati boia, sare si rosiile tocate marunt .Fierbeti cu 4 l apa + osul afumat . Cand morcovii sunt fierti puneti si sosul de rosii .Din 3 oua batute +sare si gris fierbeti in supa galuste .Serviti asezonata cu patrunjel verde si piper.

Imi place mult aceasta supica e buna cu legume nu foarte multe, e racoritoare chiar si rece vara . NU in ultimul rand se prepara usor si rapid .Iarna merge si cu os afumat .Vorba aceia,, Cine poate,oase roade !!

Supa de rosii cu galuste de gris

Ingrediente

  • 1 ceapa 1 morcov 1 cartof 1 felie telina 1 os afumat 50 ml ulei sare piper 1/2 lingurita boia ardei 2 rosii 1 pahar sos rosii patrunjel verde 3 oua 200 gr gris

Mod de preparare

  • Imi place mult aceasta supica e buna cu legume nu foarte multe, e racoritoare chiar si rece vara . NU in ultimul rand se prepara usor si rapid .Iarna merge si cu os afumat .Vorba aceia,, Cine poate,oase roade !!

Share