Ciorbe/supe

Supa de rosii cu carne de curcan

Spalam bine pieptul de curcan,il portionam in bucatele mai micute,apoi il punem la fiert in apa cu sare.Cand incepe sa clocoteasca apa, se ia spuma de deasupra cu o lingura sau spumiera.Se adauga ceapa tocata cubulete, morcovul tocat cubulete, daca aveti si 1 ardei gras.Dupa ce sunt aproape fierte legumele si carnea,adaugam rosiile decojite si tocate cubulete si mai lasam 10-15 minute sa fiarba ro

Supa de rosii cu carne de curcan

Ingrediente

  • 300 g piept de curcan 1-2 cepe 1-2 morcovi 5-6 rosii decojite 1 ardei gras verdeata sare

Mod de preparare

  • Spalam bine pieptul de curcan,il portionam in bucatele mai micute,apoi il punem la fiert in apa cu sare.Cand incepe sa clocoteasca apa, se ia spuma de deasupra cu o lingura sau spumiera.Se adauga ceapa tocata cubulete, morcovul tocat cubulete, daca aveti si 1 ardei gras.Dupa ce sunt aproape fierte legumele si carnea,adaugam rosiile decojite si tocate cubulete si mai lasam 10-15 minute sa fiarba rosiile. Adaugati sare dupa gust.Cand totul este fiert se adauga verdeata tocata marunt.

Share