Ciorbe/supe

Supa de pui

Clatim sub jet de apa rece spatele de pui, taiem bucatele, punem sa fiarba in 4-5 l de apa, curatam 3 cartofi, taiem rondele, punem si pe ei sa fiarba impreuna cu carnea ; Lasam pana carnea s-a fiert, dupa care adaugam rosia taiata cubulete, 2 linguri pasta de ardei, 2 linguri pasta de morcovi cu telina .Lasam sa fiarba, la sfarsit punem 4-5 linguri mari de smantana, amestecam, mai lasam pe foc 5-

Supa de pui

Ingrediente

  • 2 bucati spate de pui proaspat smantana 12 % grasime ( o cutie mica ) o rosie taiata cuburi 3 cartofi mari leustean usturoi granule 1-2 lingurite sare,piper 1-2 lingurite pasta de ardei rosu 1-2 lingurite pasta de morcovi si telina vegeta bors 1-2 lingurite 4-5 l de apa

Mod de preparare

  • Clatim sub jet de apa rece spatele de pui, taiem bucatele, punem sa fiarba in 4-5 l de apa, curatam 3 cartofi, taiem rondele, punem si pe ei sa fiarba impreuna cu carnea ; Lasam pana carnea s-a fiert, dupa care adaugam rosia taiata cubulete, 2 linguri pasta de ardei, 2 linguri pasta de morcovi cu telina .Lasam sa fiarba, la sfarsit punem 4-5 linguri mari de smantana, amestecam, mai lasam pe foc 5-10 minute .Condimentam cu sare, piper, vegeta, bors, dupa gust ; La sfarsit presaram 1-3 linguri de leustean.Luam de pe foc, punem in farfurii si servim!

Share