Diverse

Supa de dovleac

O reteta gustoasa si sanatoasa.

Se curata dovleacul de seminte, se taie bucati si se pune la fiert.. Se curata morcovii,cartofii,telina,ceapa si se taie bucati si se pun la fiert.Cand sunt gata se blenduiesc si se sareaza dupa gust.. Cand este fiert dovleacul se paseaza si se amesteca cu legumele blenduite si unt.. Se mai adauga apa din apa in care am fiert legumele pana obtinem consistenta dorita.

Supa de dovleac


Portii

4

portii


Timp preparare

35

minute


Timp gatire

35

minute

Ingrediente

  • 1 kg dovleac placintar

  • 2 buc cartof alb

  • 2 buc morcov

  • 1 buc telina radacina

  • 1 buc ceapa

  • 50 gr unt

  • 1 lingurita sare de mare

Mod de preparare

  • Se curata dovleacul de seminte, se taie bucati si se pune la fiert.
  • Se curata morcovii,cartofii,telina,ceapa si se taie bucati si se pun la fiert.Cand sunt gata se blenduiesc si se sareaza dupa gust.
  • Cand este fiert dovleacul se paseaza si se amesteca cu legumele blenduite si unt.
  • Se mai adauga apa din apa in care am fiert legumele pana obtinem consistenta dorita.

Share