Bors, ciorbe si supe

Supa de ciuperci cu fideluta

Initial am inceput o banala supa de legume care s-a transformat intr-o senzationala supa de ciuperci cu tenta asiatica [ chiar mi-a parut rau ca nu mi-a venit ideea mai repede sa fi taiat legumele mai ,, adecvat ” -oricum a fost foarte buna ].Ingredientul secret a fost gochugaru [ pudra coreeana de ardei iute rosu ] pentru care-i multumesc Adinei , inclusiv pentru ideea de preparare .

Curatati si spalati si taiati cuburi  legumele. Cred ca ar fi aratat mai aspectuos taiate fasii.

Caliti usor legumele in ulei .

Adugati 1.5 l apa, sos soia, restul condimentelor si ciupercile taiate felii subtiri .

La sfarsit se pune fideaua de la Rollton + pliculetul cu condimente de ciuperci .

Serviti  supa asezonata cu patrunjel verde .

Supa de ciuperci cu fideluta


Portii

2

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 2 cartofi

  • 1 ceapa

  • 1 ceapa verde

  • 1 ardei rosu gras

  • 300 gr ciuperci

  • 3 linguri sos soia

  • 50 ml ulei

  • 1 plic fidea Rollton cu ciuperci

  • 1 varf cutit gochugaro

  • 2 catei usturoi

  • busuioc uscat

  • patrunjel verde

Mod de preparare

  • Curatati si spalati si taiati cuburi  legumele. Cred ca ar fi aratat mai aspectuos taiate fasii.

    Caliti usor legumele in ulei .

    Adugati 1.5 l apa, sos soia, restul condimentelor si ciupercile taiate felii subtiri .

    La sfarsit se pune fideaua de la Rollton + pliculetul cu condimente de ciuperci .

    Serviti  supa asezonata cu patrunjel verde .

Share