Pt salate

Supa cu galusti-pentru pitici sanatosi

Supa aceasta o pregatesc destul de des, baietelului meu ii place foarte mult (dar si noua).Pun la fiert pulpa, il iau spuma de cate ori este nevoie si o las sa fiarba mai mult…fiind de tara fierbe mai greu. Apoi ii pun toate legumele curatate si lasate intregi si le las sa fiarba acoperind cu un capac. Eu las zeama mai multa deoarece cu carnita fac un pilafior. In momentul care s-au fiert toate

Supa cu galusti-pentru pitici sanatosi

Ingrediente

  • 1 pulpa de la o gaina de tara2 morcovi1 pastarnac1 radacina patrunjel2 ardei grasi sau kapia1 ceapafrunze de patrunjeltije de telina3 kg apasare,piperPentru galuste:1 ougris

Mod de preparare

  • Supa aceasta o pregatesc destul de des, baietelului meu ii place foarte mult (dar si noua).Pun la fiert pulpa, il iau spuma de cate ori este nevoie si o las sa fiarba mai mult…fiind de tara fierbe mai greu. Apoi ii pun toate legumele curatate si lasate intregi si le las sa fiarba acoperind cu un capac. Eu las zeama mai multa deoarece cu carnita fac un pilafior. In momentul care s-au fiert toate strecor zeama,opresc doar morcovii, pastarnacul si patrunjelulpe care le tai cubulete si le pun inapoi in supa pregatesc compozitia de galusti batand oul cu gris iar apoi pun galustile cu lingurita in supa care este pe foc. Mai las supa cam 15 min sa clocoteasca iar apoi opresc si adaug si patrunjel tocat. Din zeama ce mi-am oprit-o si cu carnea pe care am taiait-o franjuri o pun intr-o craticioara adaug 2 cescute mici de orez si patrunjel tocat si bag la cuptor pana e gata pilaful. Si asa impusc 2 iepuri dintr-o data.

Share