Ciorbe/supe

Supa-crema rosie

Se taie legumele cuburi si se calesc.Se adauga supa peste legume si se lasa la fiert 15 minute din momentul fierberii.Se paseaza cu blenderul legumele fierte. Se adauga laptele.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se repune la fiert pentru inca cateva minute.Se adauga patrunjel, smantana si crutoane.

Ca sa nu se stropeasca prin toata bucataria atunci cand pasam legumele, am scurs supa si am adaugat-o dupa, peste crema de legume si am amestecat bine.

Este rosie, dar e fara rosii. Este usor de facut si foarte sanatoasa.

Supa-crema rosie

Ingrediente

  • 1 sfecla rosie1 telina3 morcovi1 ceapa1 cartof100 ml lapte1-1,5 l supa (apa + concentrat)sarepiperpatrunjel

Mod de preparare

  • Este rosie, dar e fara rosii. Este usor de facut si foarte sanatoasa.

Share